Vacanta la Rio de Janeiro in Braziliastatuie hristos rio de janeiro

Orașul Rio de Janeiro este una dintre cele mai populare și mai frecventate destinații turistice din Brazilia de zeci de ani. Centrul orasului este plin de cultura si pulseaza un sentiment profund de istorie si patrimoniu. Rio, așa cum este cunoscut, este al doilea oraș ca mărime din Brazilia și a treia mare metropolă din întreaga Americă de Sud. Este cel mai vizitat oraș din emisfera sudica, fiind o atracție impresionantă pentru vizitatorii din întreaga lume.Rio de Janeiro este un oras fierbinte pentru cea mai mare parte a anului, iar ploaia este frecventă în lunile decembrie-martie. Zonele de coastă sunt mai reci decât cele situate în interiorul țării, datorită vântului rece care suflă din apele albastre ale Oceanului Atlantic.

Peisajul și vegetația din jurul acestei metropole sunt magnifice fiind o sursa de inspiratie pentru autori și scenaristii din întreaga lume.

Datorită numeroaselor sale atracții culturale și istorice, Rio a implementat o infrastructură fabuloasă pentru a satisface nevoile vizitatorilor săi. Aceasta include astazi cazare de clasă mondială și o mulțime de excursii.

Rio de Janeiro a facut parte din proiectul Host Cities ™ la Cupa Mondială FIFA din 2014 si a primit milioane de oameni la acest eveniment sportiv internațional. În plus, a găzduit Jocurile Olimpice de vară din anul 2016, invitând sportivii, precum și milioane de fani să-și concentreze atenția asupra acestei destinații pline de viață.

Au fost depuse eforturi importante pentru a minimiza inegalitatea socială și a moderniza economia de la Rio de Janeiro.Daca ajungeti în Rio, sunteți îndemnat să vedeți următoarele atracții fabuloase:

• In primul rand trebuie sa vedeti valurile incredibile de surfing de pe Prainha. Indiferent dacă le cuceriți singuri sau pur și simplu urmăriți sportivii care parca aluneca pe acestea.

Pădurile luxuriante și tropicale ale orașului Tijuca oferă o serie de trasee si de drumeții pentru cei care doresc să experimenteze o fauna și o flora absolut fantastica.

• Tărmurile plajei Ipanema Beach sau una din numeroasele plaje pentru care acest oraș este renumit.

Statuia lui Christos de la Rio de Janeiro,  una dintre minunile lumii, este amplasata pe muntele Corcovado (700 m), în pădurea Tijuca.

• Telecabina spre Muntele Sugarloaf pentru vederi spectaculoase.

• Plimbați-vă pe renumita strada Nossa Senhora de Copacabana.

• Faceți un tur oficial la orasului Rio pentru a descoperi patrimoniul său istoric și modern.

• Deplasați-vă printre cele peste 5 000 de specii de plante și pomi la Jardim Botânico (Grădina Botanică). Numai speciile de palmier depășesc 900 de exemplare.• Pasionații de sport ar trebui să simtă adrenalina stadionului Maracanã care poate gazdui la un loc 100 000 de spectatori și care a fost locul de desfășurare a multor meciuri cu cei mai buni jucători de fotbal internațional.

Temperatura medie anuală este cuprinsă între 21 și 27 de grade Celsius.

Aici este site-ul oficial al orașului Rio de Janeiro http://www.riodejaneiro.com

Daca ti-a placut articolul nostru cauta imediat o agentie de turism si da-ne un share!

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *